Email

Windows Mail instellen

Onderstaande handleiding kan je ook helpen om andere mailprogramma’s in te stellen.

1 – Zorg dat jeje mail-gegevens bij de hand hebt.

2- Ga  in Mail naar Instellingen

Win10 mail settings icon

3 – Accounts beheren

Win10 Accounts beheren

4 – Account toevoegen (vind je onderaan)

Win10 Mail account toevoegen

5 – Vul je email gegevens in en klik op aanmelden. Nu zal Windows Mail je berichten (proberen) te laden.

Win10 nieuw email account

6 – Indien je problemen ondervind voor uit ontvangen/verzenden van mails, controleer of je inkomende en uitgaande mailserver juist is ingesteld. Klik met de rechtermuisknop op de betreffende Mailbox en selecteer Accountinstellingen.

Win10 Mail contextmenu

7 – Synchronisatie-instellingen voor postvak wijzigen.

Win10 Accountinstellingen

8 – Geavanceerde postvakinstellingen.

Win10 Geavanceerde postvakinstellingen

9 – Kontroleer of alles is ingesteld zoals op de afbeelding hieronder.
Let op: de mailservers mail.webkust.be moet vervangen worden door je eigen domeinnaam, dus mail.domeinnaam.be .

Win10 Mail synchronisatieopties

Klaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *