Backups

Backups terugzetten

OPGELET! Weet wat je doet, want met onderstaande handeling kun jeje gegevens kwijtraken!

1 – Log in op je webruimte https://je-website-naam.be:2222 met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Directadmin Login

2 – Klik op Backupcentrum

Direct Admin backupcentrum

3 – Kies de gewenste backup die je wil terugzetten in Selecteer een bestand om te restoren, en klik op selecteer herstelopties.

Direct Admin backup maken herstellen

4 – Hier kun je aanvinken hoe je de backup wil terugzetten. Wens je bvb. de mailboxen niet te herstellen, vink dan alles uit in de E-mail sectie. Klik daarna op Zet huidige onderdeel terug.

Backup herstelopties DirectAdmin

De backup wordt nu teruggezet.
Na enkele minuten is de herstelprocedure  uitgevoerd.

Klaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *